O Blagovni Znamki

Splošno o znamki

Si se že kdaj poslužila stroge diete, ki ti je življenje obrnila na glavo, ampak ne na dober način? Vse, kar si odnesla od te izkušnje, je bilo namreč povezano s frustracijo ali slabim odnosom do hrane. Imaš občutek, da si preizkusila 'nešteto' diet in vadb, a zdi se, da nič ne deluje kot bi moralo? Morda si zmedena zaradi preveč nasprotujočih si informacij ali pa se ti zdijo stvari preveč zapletene in nisi niti začela s spremenjenim prehranjevanjem in vadbo.

Želiš končno oblikovati in ohraniti fit, čvrsto, močno in zdravo telo brez vključenosti obsesivnih prehranjevalnih navad ali dolgih, napornih treningov, ki te prekomerno izčrpajo? Se želiš danes počutiti bolj samozavestno in pogumno, ne 'enkrat v prihodnosti'?

Seveda si želiš tega! Blagovna znamka ROMY Strong ti bo pomagala doseči želene rezultate, se počutiti odlično in ustvariti življenjski slog, v katerem dejansko uživaš, te opolnomoči in ni le nekaj začasnega in prehodnega.

ROMY Strong spodbuja ženske, da realizirajo svoje cilje na način, da udejanjijo trajnostni življenjski stil, vključujoč pravilno in redno prehranjevanje ter vadbo, ki predstavljata eliksir dobrega zdravja in počutja.

Tukaj ne boš zasledila nesmislov, nakladanja, trikov in laži, ampak razumljive in preproste informacije, temelječe na izkušnjah in spoznanjih, ki jih je Romy, ustanoviteljica ROMY Strong, pridobila skozi 23 let prakticiranja vadbe s težo, kuhanja in soočanja s takšnimi in drugačnimi spremembami in izzivi, ki jih prinese življenje.

Imej v mislih, da vadba nikoli ni kazen, ker si si na primer privoščila 'preveč' tortice, ali pogoj, ki ga moraš izpolniti, da lahko zaužiješ hrano. Nekaj nezdravih/prekomernih obrokov ne bo povzročilo bistvenih negativnih sprememb. Namesto tega se osredotoči na to, kaj lahko dobrega narediš zase v ostalih 360+ dnevih v letu, ker so ti najpomembnejši.

Vadba je odlična zate, vendar se prepričaj, da jo izvajaš iz pravih razlogov, ki med drugim vključujejo povečanje moči, lajšanje stresa, dobro počutje, izboljšanje kakovosti zdravja in življenja nasploh, odkritje sposobnosti telesa in spregledanih prednosti, ki jih prinaša vadba s težo.

Na logotipu ROMY Strong je medvedka z utežjo, ki uprizarja močno, samozavestno, hrabro in borbeno žensko, ki je obenem skrbna, ljubeča, nežna in sočutna. Sleherna ženska ima omenjene lastnosti. Včasih potrebujemo samo kanček spodbude, da svoje kvalitete spustimo na plano.

Nepogrešljiv del ROMY Strong je zunanji sodelavec - trener ter nutricionist - Janez Logar. Janez je magister kineziologije, mednarodno certificirani športni nutricionist (CISSN), licencirani osebni trener (AFP/NCSF) in avtor znanstvenih prispevkov, ki dodatno pripomore k maksimalni učinkovitosti in pravilni izvedbi vaj, ki jih demonstrira Romy.

Pod njegovim budnim očesom so nastali številni videoposnetki z vajami in treningi, ki so na voljo na YouTube strani ROMY Strong, Facebook strani Romy Gašperin, Instagram profilu @strongwithromy, TikTok profilu @romystrong in mnogi izdelki, ki ti pomagajo do boljšega počutja in zdravja ter 'jeklene' samozavesti.

Za sodelovanje z mediji, komuniciranje na družbenih omrežjih, predstavitev izdelkov in pisanje sporočil za javnost skrbi piarovka in urednica Urška Gašperin. Urška je diplomirana socialna delavka in doktorska študentka kineziologije.

Po osebnosti je realistka, ki pri delu in v življenju nasploh teži k ravnovesju. Obenem je zagovornica sprejemanja in spoštovanja drugačnosti oziroma unikatnosti. Verjame, da prav vsak človek v sebi nosi orodja za uspeh. Mora le prebuditi željo, da se nauči, kako najbolje uporabiti svoje potenciale.

Nenadomestljiv del ekipe ROMY Strong je vodja team buildinga in antistres terapevt Onyx, ki skrbi za motivacijo ter doprinaša h kreativnosti, učinkovitosti in uspešnosti znamke. Njegova super moč je skoraj neverjetna prikupnost in izredno sproščujoče vokalne sposobnosti, izražene z ljubkim mijavkanjem ter predenjem, s čimer v hipu ustvari prijetno in udobno ozračje.

Na Onyxa se lahko gleda kot na zgled, saj odraža vsaj tri pomembne lastnosti, in to so neodvisnost, iznajdljivost ter mirnost. Brez njega si je težko predstavljati znamko, saj ekipo vedno znova popelje na višjo raven sreče, zadovoljstva in optimizma.

Ker ROMY Strong stremi k avtentičnosti, fotografije in videoposnetki niso retuširani. To recimo pomeni, da se ne poslužuje odpravljanja ali dodajanja realnih detajlov, saj uporaba retuš (pre)pogosto pošilja slabo sporočilo in povzroči nizko samospoštovanje ter samozavest in samozaničevanje ter samoomalovaževanje. Retuširanje se množično uporablja za popolno popačenje ženskega obraza in telesa v nekaj, kar ni, in to je za ROMY Strong nesprejemljivo. Ljudje morajo biti prikazani takšni kot so, saj gre za naravna bitja in ne lutke.

Cilj ROMY Strong ni le poskrbeti, da boš imela veliko motivacije, se naučila pravilne tehnike izvedbe vaj in zdravega načina prehranjevanja, ustvarila dobre navade in prišla do želene forme, temveč oblikovala miselnost, da je visoko samospoštovanje ključnega pomena za dobro zdravje, trdno samopodobo in srečo, ki sije navzven.

Poslanstvo

Ženskam približati fizično aktivnost in zdrav ter samozavesten odnos do telesa.

Najpomembnejša naloga ROMY Strong je omogočati ženskam boljšo kakovost življenja v smislu telesne pripravljenosti, vitalnosti, samosprejemanja, soočanja s samimi sabo, spoštovanja in ljubezni do sebe ter dela na sebi, s poudarkom na krepitvi samozaupanja in opolnomočenja za optimalno doseganje osebnih zastavljenih ciljev in želja.

Svoje poslanstvo uresničuje z razvijanjem kulture fizičnega in mentalnega zdravja, upoštevanjem edinstvenosti vsake dame in spodbujanjem pozitivne in trdne samopodobe, ki ženske popelje v višave.

Strategija blagovne znamke temelji na zavedanju, da sta zdravje in dobro počutje v svojem telesu bistvenega pomena za čim bolj uspešno vsakdanje življenje, in spodbujanju žensk, da proslavijo svojo individualnost in ostanejo zveste same sebi.

Osnovni moto znamke je "Močna sem, ker se zanašam nase" in izhaja iz angleške kratice in imena znamke ROMY Strong ("Relying On MYself Strong").

Vizija

ROMY Strong utrjuje pot do izboljšanja kakovosti življenja čim večjega števila žensk, ki se mogoče še ne zavedajo dobro, kakšna moč se skriva v njih.

Čeprav je vsaka posameznica svet zase, ki s prepričanjem vase lahko premika gore, se vsi kdaj pa kdaj znajdemo na točki življenja, ko s čim nismo zadovoljni in potrebujemo oporo ljudi, ki nam vlijejo voljo ter odločnost in pripomorejo k večji zagnanosti ter boljšim rezultatom.

Zato je tukaj ROMY Strong, ki ponuja odskočno desko in stimulacijo za aktiviranje žensk k dejavnostim, usmerjenim v uresničevanje ciljev ter realiziranje osebnih misij.

Vrednote

Poglavitne vrednote, ki jim sledi ROMY Strong, so predanost (sebi in delu), preprostost (ključ do odličnosti), spoštovanje (do sebe in do soljudi), hvaležnost (osnova za srečo), trdo delo (rešitev, ne problem), vztrajnost (podlaga za doseganje ciljev), zaupanje (vase in v življenje), zdravje (največje bogastvo), kreativnost (spreminjanje idej v resničnost), učinkovitost (bistven element uspeha), znanje (temelj razvoja), učenje (pustolovščina) in strpnost (pogoj za sobivanje različnosti).

Znamka na prvo mesto postavlja skladnost besed z mislimi in čustvi ter skladnost dejanj z besedami, saj Romana Gašperin (z vzdevkom Romy), to kar dela, tudi živi in stremi k temu, da z lastnim zgledom udejanja poslanstvo svoje znamke in sledi njeni viziji.

ROMY Strong ne ponuja le različnih vadbenih programov, prehranskih načrtov, kuharskih knjig in tako naprej, ki vsekakor pomembno prispevajo k zdravju ter generalni kakovosti življenja, temveč mnogo več. Znamka predstavlja skupnost oziroma virtualno družino, sestavljeno iz mamic, gospodinj, podjetnic, študentk, feministk, upokojenk … raznolikih barv, ekonomskega statusa, spolne usmerjenosti, starosti …, ki jih združuje medsebojna podpora, spoštovanje, sprejemanje in opolnomočenje.

ROMY Strong je varno mesto, kjer ženske med sabo komunicirajo, skupaj osebnostno rastejo in delajo na sebi. Gre za skupnost, ki je namenjena spodbujanju in razvijanju dobrih navad, negovanju samoljubezni, oblikovanju in izgradnji močnega značaja ter trdnega uma in cenjenju samih sebe.

Družino ROMY Strong sestavljajo ženske, ki stremijo k temu, da postanejo najboljša verzija sebe. Ker vedo, da si zaslužijo najboljše in samospoštovanje smatrajo kot dolžnost do samih sebe. Vsaka ženska je posebna in neponovljiva v najboljšem pomenu besede. Vsaka ženska je kraljica. Nekatere včasih potrebujejo le nekaj spodbude, da si popravijo krono in pokončno ter z dvignjeno glavo nadaljujejo pot do ciljev.

Bodi ljubezen svojega življenja in sama svoja prioriteta. Vsak dan posebej poskrbi zase in aktiviraj svojo fantastično moč. 

Pridruži se družini ROMY Strong in pokaži, da si neustavljiva!