Treniraj kar od doma in osvoji svoje cilje. 

Trening s težo postaja vse bolj priljubljen pri ženskah, kar je naravnost odlično, saj ima ogromno prednosti in ugodnih učinkov na telo. Za to, da bi občutila pozitivne vplive tovrstne vadbe, ti sploh ni treba v fitnes. Treniraš lahko v udobju in toplini doma ali pa na svežem zraku. In kar je najboljše, prve izboljšave lahko opaziš že v nekaj tednih.

Ker si močna. 
Ker se ceniš. 
Ker si lahko še boljša. 

Vaje za moč se izvajajo z lastno težo in s pomočjo rekvizitov ter so primerne tako za začetnice, rekreativke in športnice vseh starostnih skupin. S to vadbo med drugim ohranjaš ali povečuješ mišično vzdržljivost in mišično maso, kuriš maščobo, izpopolnjuješ obvladovanje telesa ter ga oblikuješ, pridobivaš aerobno kondicijo, lajšaš bolečine v hrbtu, zaviraš izgubo oziroma razgrajevanje kostnega tkiva, izboljšuješ držo in ravnotežje, zmanjšuješ tveganje za poškodbe ter optimiziraš duševno počutje. 

Poleg naštetih koristi, vadba za moč tudi pomaga pri obvladovanju kroničnih bolezni in stanj, kot so na primer artritis, bolezni srca, depresija ter sladkorna bolezen. 

Prednosti vadbe za moč so praktično neskončne, vendar so nekatere ženske zaskrbljene, da bodo dobile preveč mišic in se posledično počutile nabildano ter manj ženstveno. Ampak to ni res! Ženske nimamo enake ravni testosterona kot moški, zato izgradnja ženskih mišic še zdaleč ni tako preprosta, kot se morda zdi na prvo žogo. 

Za še kvalitetnejše rezultate je v vadbeno rutino zelo priporočljivo vključiti kardio oziroma kardiovaskularno vadbo, s katero krepiš predvsem srce in ožilje ter s tem ohranjaš telo zdravo. Kardio in vadba za moč namreč skupaj ponazarjata idealno kombinacijo. 

Za piko na i lahko dodaš Tabato, ki predstavlja visoko intenzivni intervalni trening oziroma HIIT (angleško High Intensity Interval Training). Gre za fenomenalen trening, ki krepi vzdržljivost in pripomore k doseganju boljših rezultatov pri vseh oblikah vadbe, ne glede na to, kakšne so.  

Zdaj pa pride na vrsto tisto nekaj, kar ti bo odprlo pot do mnogih pomembnih osebnih zmag.

Ja, končno si ga dočakala. Tukaj je program domače vadbe, ki zagotavlja hitro izgubljanje podkožne in visceralne maščobe ter ohranjanje ali celo pridobivanje mišične mase v pičlih 30-40 minutah! 

Ustanoviteljica ROMY Strong Romana Gašperin (Romy) z 21-letnimi izkušnjami na področju vadbe s težo in fitnes trener ter nutricionist Janez Logar sta ustvarila načrt vadbe v udobju lastnega doma, ki je impresiven tako po kakovosti kot učinkovitosti ter podprt in priporočen s strani zdravnika ortopeda Denisa Zorca

Fit Od Doma je vadbena poslastica, ki vključuje 24 različnih treningov za celo telo (3 treningi na teden) in vse zgoraj naštete vrste vadb (vadbo s težo, kardio ter Tabato)! Treningi so vnaprej posneti, lahko si jih ogledaš kadarkoli želiš in Romy je s tabo od začetka do konca. Vse kar moraš narediti je, da jo pozorno opazuješ in posnemaš

Ustvari si lepšo prihodnost.

Vsak trening je ustvarjen za doseganje vrhunskih rezultatov in traja 30-40 min. Vadbeni program zajema vaje z lastno težo in prostimi utežmi (ročkami), ki jih po želji nadomestiš s plastenkami z vodo.

Volumen treninga lahko v namen napredka manipuliraš s številom ponovitev, dvignjeno težo, tempom izvajanja vaje in intenzivnostjo izvajanja ponovitev, kar pomeni, da ti ponuja neomejeno možnosti. 

Program vsebuje tudi prehranski načrt za izgubo odvečne telesne maščobe in ohranjanje oziroma povečanje mišične mase, ki ponazarja enega bistvenih delov uspešnega hujšanja.  

In kar je najboljše ...

Na voljo imaš 2 stopnji domače vadbe in sicer Fit Od Doma 1 in Fit Od Doma 2. 

Fit Od Doma 2 predstavlja nadgradnjo Fit Od Doma 1 tako po težavnosti kot intenzivnosti in je primeren za telesno bolje pripravljene posameznice. Temu programu je dodan izbor težjih krepilnih vaj za posamezne funkcionalne gibe. 

S Fit Od doma 2 se boš preobrazila iz princese v kraljico, polno samozavesti in odločnosti, ki je v vsaki situaciji prepričana sama vase.

Izbor vaj moči v obeh programih temelji na načelih funkcionalne vadbe, kamor so vključeni osnovni funkcionalni gibi človeka. Te vaje imajo veliko paleto gibov skozi širok razpon gibanja. Med drugim so zajete vaje za mišice medeničnega dna, horizontalni potiski, iztegi oziroma dvigi trupa, horizontalni potegi, upogibi trupa, iztegi nog, vertikalni potiski, bočni upogibi ter suki trupa in vertikalni potegi.

Pretežen del treningov obsega sestavljene vaje, kjer pri vadbi dela več mišičnih skupin hkrati. Primer sestavljene vaje je počep, saj vključuje veliko mišičnih skupin, od nog do spodnjega dela trupa, vključno s kvadricepsom nad koleni, podkolensko mišico, meči, zadnjično mišico, mišicami spodnjega dela hrbta ter trebušnimi mišicami. Te vrste vaj so primerne za zdrave ljudi, ki si želijo čim bolj celovito fizično vadbo.

Zagotovi si hiter in trajen napredek.

Kljub številnim neresnicam, ki krožijo na primer po spletu in v medijih, obstaja rešitev za hiter ter trajen napredek, zajemajoč zdrav način za optimalno in dolgoročno spremembo telesa. 

Fit Od Doma sestavljajo vaje, katerih pozitivni učinki so znanstveno potrjeni in zagotavljajo izgorevanje trdovratne telesne maščobe. Seveda pa ne gre brez trdega dela, skrbne pozornosti do detajlov in discipline.
 
Če svoje zdravje in kakovost življenja jemlješ resno in stremiš k odličnosti ter permanentnim rezultatom, potem je Fit Od Doma kot nalašč zate. S to vadbo ne ubiješ dveh muhi na en mah, ampak najmanj 4! Fit Od Doma pohitri metabolizem, spodbudi delovanje hormonov, ki kurijo maščobo, pospeši topljenje maščobe in zmanjša apetit.

Pohitren metabolizem

Če imaš hitrejši metabolizem lažje nadzoruješ svojo težo, saj to pomeni, da tudi v mirovanju porabiš več energije. Na hiter metabolizem ima velik vpliv količina mišic v telesu. Več mišic imaš, več energije potrebuješ za njihovo vzdrževanje. Bolj kot boš migala čez dan, več energije bo tvoje telo potrebovalo ponoči.

Vendar tudi aerobna vadba, ne samo vaje za povečanje mišične mase, prispeva k pospešenemu metabolizmu. Največji učinek dosežeš z visoko intenzivno intervalno vadbo, kamor spada na primer Tabata. Tak način vadbe je bolj učinkovit kot dolgo trajajoča nizko intenzivna vadba. Fit Od Doma je super, ker združuje oboje, vaje za moč oziroma anaerobne vaje in cardio vaje.  

Spodbujeno delovanje hormonov, ki kurijo maščobo

Rezultat Fit Od Doma je povečanje mišične mase in posledično tudi število receptorjev za inzulin v mišicah. Nivo inzulina pade in njegova vloga se spremeni na način, da pomaga skladiščiti glukozo in aminokisline, ki so osnovni gradniki beljakovin, v prvi vrsti v mišice in manj v maščobne celice. Najpomembnejše pa je, da Fit Od Doma pripravi telo do tega, da energijo porablja in ne skladišči. 

Obenem se dvigne nivo testosterona, kar ugodno vpliva na mišice in izgubo maščevja ter tudi na libido in razpoloženje. Hkrati se dvigne nivo rastnega hormona, enega izmed temeljnih izvirov mladosti, ki med drugim prispeva k pridobivanju mišične mase ter izgubljanju maščobe.  

Pospešeno topljenje maščobe

Fit Od Doma bazira na vadbi za moč, ki je temelj izgube telesne maščobe. Anaerobna vadba namreč omogoča mišično rast, katera povzroči dvig porabe energije v mirovanju. Istočasno promovira izločanje in ohranjanje visokih nivojev testosterona ter rastnega hormona. S tem v telesu ustvarja hormonsko bolj ugodne razmere za izgradnjo in ohranjanje mišične mase v katerikoli starosti, kar je poglaviten vzrok efektivnega ter zdravega hujšanja, ki ne obsega stradanja, pretiranega napora in jojo efekta.

Treba je poudariti, da se mišična masa s starostjo naravno zmanjšuje. To pomeni, da se bo odstotek telesne maščobe sčasoma povečal, če ne boš storila ničesar, da bi nadomestila mišično maso, ki jo postopno izgubljaš.  

Zmanjšan apetit

Apetit uravnavajo hormoni, med katerimi sta najpomembnejša leptin in grelin. Prvi nastaja v maščobnih celicah in apetit zmanjšuje, drugi v želodcu in apetit povečuje. Fit Od Doma zmanjša sproščanje grelina, hormona lakote, ki sporoča možganom, da si lačna oziroma sproža željo po hrani. Še posebej primerna vadba za zmanjšanje apetita je Tabata, ki zniža količino grelina kot tudi poveča količino leptina.

Zveni predobro, da bi bilo res? 

Tudi čudeži se dogajajo. Vendar Fit Od Doma ni čudež, temveč plod večletnih izkušenj, znanja in strokovnosti.

Naroči Fit Od Doma in prejmi Fit Kuharico po polovični ceni! Fit Kuharica vključuje:

Preko 100 zdravih receptov
ki pospešijo metabolizem in ti pomagajo pri kurjenju maščobe. Zelo veliko ljudi ima težave s prepočasnim metabolizmom, zaradi česar izredno težko shujšajo.

Enostavne recepte
pripravljene v kratkem času. Če boš obroke pripravila hitreje, ti bo ostalo več časa, ki ga lahko preživiš s svojo družino, prijatelji ... S pomočjo teh receptov ti bo to tudi uspelo!

Količino makrov
oziroma makrohranil v vsakem obroku. Gre za hranilne snovi, ki jih potrebuješ v večjih količinah. Tvoje telo jih uporabi kot gradivo ali kot gorivo. Sem sodijo ogljikovi hidrati, beljakovine in maščobe.

Skupno energijsko vrednost 
oziroma skupni vnos kalorij s posamezno jedjo. Pri izračunavanju kaloričnosti jedi gre za seštevanje energijske vrednosti posameznih sestavin po makrohranilih.

Beljakovinsko bogate obroke
s pomočjo katerih izgubljaš odvečno maščobo in ohranjaš ali pridobivaš mišično maso. Beljakovine telo potrebuje za praktično vse funkcije, ki se odvijajo v zvezi z rastjo in regeneracijo različnih tkiv.

Strokovni uvod v knjigo
ki omogoča boljše razumevanje makrov na splošno, štetja kalorij in še mnogo več. 
Image Product

Kombinacija Fit Od Doma in Fit kuharice je drugo ime za zadetek v polno. 
S tem duom obrneš hrbet neravnovesju v življenju in se podaš naproti novim napredkom, zmagam ter zadovoljstvu. 

SUPER AKCIJA!

60 days, 3:59:12

Naroči enkrat, uporabljaj za vedno in uresniči zastavljene cilje kar od doma. 

Si pripravljena na trajen uspeh? 
Začni zdaj! 

Čvrsto telo je na tvoji dlani.

60-dnevni coaching FEMMEFIT 60-dnevni coaching FEMMEFIT loading
Sold out
Wishlist
Quick view
0 items left

60-dnevni coaching FEMMEFIT

€600,00
90-dnevni coaching FEMMEFIT 90-dnevni coaching FEMMEFIT loading
Sold out
Wishlist
Quick view
0 items left

90-dnevni coaching FEMMEFIT

€800,00
90-dnevni Fit Izziv 90-dnevni Fit Izziv loading
Sold out
-30%
Wishlist
Quick view
-70 items left

90-dnevni Fit Izziv

€27,99 €39,99

Čas je ZATE.

IZKORISTI

PRILOŽNOST

POSTANI ŠE BOLJŠA!